Nyheder

Nye, gamle mp3’er fra Sonic Youth

Sonic Youth har en omfangsrig hjemmeside, hvor bandet flittigt lægger billeder, playlister og mp3’er op til stor fornøjelse for bandets fans.

Senest er sitet blevet opdateret med fire nye mp3’er. Free City Rhymes er åbningsnummeret fra NYC Ghost & Flowers og er blevet lagt op i en alternativ version. De tre andre mp3’er er de tre dele af The Drummer Is Fine, som var et nummer (eller tre), der ikke kom med på albummet A Thousand Leaves.

Alle numrene kan findes hos Sonic Youth

Og så kan vi i øvrigt fortælle, at Sonic Youth, genfødt som kvartet, er i studiet for at optage efterfølgeren til Sonic Nurse. Det foregår i Sear Sound Studio i New York, hvor bandet også optog Sister og Experimental Jet Set, Trash & No Star. Ifølge Sonic Youths meget informative (har jeg nævnt det før?) website har fire af numrene fået navne: Pink Steam, Do You Believe in Rapture?, Or og Sleepin Around.

Albummet kommer senere i år, og der er også planer om at genudgive bandets selvbetitlede EP på både cd og vinyl. Desuden skulle 2006 byde på en remasteret udgave af Ciccone Youth-albummet The Whitey Album.

Leave a Reply