Nyheder

Titel og trackliste klar til Ms. John Soda-album

I oktober kunne vi berette, at Micha Acher og Stefanie Böhm havde udskudt deres andet fuldlængdealbum som Ms. John Soda til marts. Og nu hvor vi nærmer os den første forårsmåned, har duoen ganske rigtigt fortalt en smule mere om pladen.

Udgivelsesdatoen bliver mandag d. 6. marts, og albummet er blevet døbt Notes and the Like. Derudover er det ikke det store, der er sluppet ud om albummet – altså, ud over at pladen byder på en klassisk Morr-lyd … og den manglende fornyelse kan man så være begejstret eller bedrøvet over.

Mens du venter på at bestemme dig for det ene eller andet, kan du studere tracklisten:

1. A Nod on Hold
2. Hands
3. Scan the Ways
4. A Million Times
5. No. One – Revisited
6. Outlined View
7. Line by Line
8. Sometimes Stop, Sometimes Go
9. Plenty of

Leave a Reply