Nyheder

Battles spiller live i Århus

Vi har vist klappet deres skuldre før, men vi må gøre det igen – uanset at de århusianske koncertarrangører Ljud nok snart må få ondt i skulderpartiet. De har nemlig offentliggjort en lang række tilføjelser til forårets program, som med bl.a. Liars på listen allerede så imponerende ud i forvejen.

Denne gang har de tilføjet såvel det mystiske japanske folkpop-outfit Maher Shalal Hash Baz og den amerikanske indie-hiphopper Fog – men i Undertoners øjne er det mest markante dog, at Ljud lørdag d. 15. april præsenterer amerikanske Battles. Det er muligt, at Battles ikke sætter bimlende klokker i gang blandt samtlige af vore læsere – men lad os så forklare, at Battles er det engelske electronica-selskab Warps seneste signing.

Og ligesom de seneste mange Warp-signinger er Battles ikke specielt electronica-agtige. De eksperimenterer i stedet derudaf med inspiration fra jazz og støjende avantgarderock m.m.m. Koncerten i Århus er kvartettens eneste i hele Skandinavien.

Leave a Reply