Nyheder

Loscil forærer album væk

Den canadiske ambienttechno-producer Scott Morgan alias Loscil har udsendt tre plader på det hæderkronede label Kranky.

Hver af dem har haft et overordnet tema – debuten Triple Point tematiserede angiveligt termodynamik, mens opfølgeren Submers havde hentet inspiration fra en række ubåde (bl.a. rummede pladen et nummer til minde om de 118 russere, der døde i ubåden Kursk).

Arbejdet med de tre plader har efterladt en masse skitser og ubenyttede numre, og det har Morgan nu udnyttet ved at arbejde lidt videre med disse rester. Resultaterne har han proppet ind på et gratis album, som ligger til download hér.

Og ja, der er skam også et tema denne gang. Pladens titel er Stases, og pladen drejer sig dermed med Morgans egne ord om “en tilstand, hvor forskellige modsatrettede kræfter udligner hinanden – ubevægelighed”.

Leave a Reply