Nyheder

Mere støj fra Mono i april

D. 11. april udgiver Temporary Residence de støjelskende japanernes nye album You Are There.

Albummet er produceret af bandet selv, og Steve Albini har stået for optagelserne og mixet. Som altid er der midt i den klassiske postrock sørget for lige mængder af støjkaskader, crescendo-søgninger og ambiente mellemstykker. Lyt selv til åbningsnummeret The flames beyond the cold mountain.

For pladesamlerne er der en grund til at være ekstra hurtige med at få fat i albummet. Udover almindelige cd- og dobbelt-lp-udgaver, så kommer lp’en også i en farvet udgave, hvor den ene lp er gennemsigtig blå vinyl, mens den anden er gennemsigtig grøn vinyl. Oplaget på 500 eksemplarer skal nok skabe paniklignende tilstande på Ebay efter udgivelsen…

Trackliste:
01. The flames beyond the cold mountain
02. A heart has asked for the pleasure
03. Yearning
04. Are you there?
05. The remains of the day
06. Moonlight

Besøg Monos hjemmeside

Leave a Reply