Nyheder

Nyt band på Fat Cat

Det engelske pladeselskab Fat Cat, som blandt andet udgiver Sigur Ros, Animal Collective og Green Pheasant, har netop skrevet kontrakt med et nyt band.

Bandet hedder Our Brother The Native, og selskabet blev opmærksomme på dem, da bandet sendte et link til deres Myspace-site til Fat Cat. Bandet består af de tre herrer, eller måske skulle man kalde dem drenge, Josh Bertram på 16, John-Michael Foss på 18 og Chaz Electricity på 16.

Chaz bor i Californien, og John og Josh bor i Michigan, så deres måde at lave musik på ligner den, som The Postal Service benyttede sig af – optagelser bliver sendt mellem de to amerikanske lokaliteter, og numrene bygges langsomt op og perfektioneres og skærpes.

Deres kommende album får titlen Tooth and Claw. Der er lydbidder af bandets arbejde på Myspace, hvor man kan høre deres fine blanding af samples, støj, elektroniske lyde, guitarer, synths og trommer. Det hele
får et strejf af vokal, blandt andet fra Joshs mor.

Leave a Reply