Nyheder

Nyt materiale på vej fra Khonnor

I betragtning af hvor meget musik der via forskellige net-labels strømmede ud af den amerikanske teenager Khonnor, inden han udgav sin debutplade Handwriting for knap halvandet år siden, har der været bemærkelsesværdigt stille omkring ham det sidste halve års tid.

Han spillede en lang række koncerter i løbet af sommeren – heriblandt en flere uger lang skandinavisk turné, hvor Khonnors pladeselskab Type ifølge den svenske avis Dagens Nyheter efter nogle dage måtte indkalde en slags babysitter for at sørge for, at den unge amerikaner overhovedet var i stand til at spille sine koncerter – men siden da har Khonnor ikke gjort opmærksom på sig selv.

Det gør han til gengæld om halvanden måned, hvor Type starter en ny 7″-serie. Den åbner Khonnor med singlen “Burning Palace” – og A-siden vil de, der var til stede ved den mildt sagt mislykkede Stengade30-koncert for 11 måneder siden, muligvis kunne huske som aftenens første nummer.

Leave a Reply