Nyheder

Brian Eno genindtræder ikke i Roxy Music

Kildekritik er ikke noget, musikjournalister bruger i særlig udstrakt grad. Næ, en eller anden har hørt noget eller læst noget og skriver lidt om det, og så skriver alle de andre om det bagefter – uden at vide, hvorvidt den oprindelige historie egentlig er rigtig. Og hvorfor også tjekke det, for det skal helst gå lidt stærkt, så man kan komme videre med andre vigtige opgaver som at surfe rundt på nettet eller tage en forlænget tur ned i kantinen.

I mandags var vi så naive at tro på, at hype-maskinen over dem alle, NME, havde belæg for at skrive, at Brian Eno ville deltage på den Roxy Music-plade, som de øvrige oprindelige bandmedlemmer er i gang med at lave.

Det har vist sig at være alt for naivt af os, for ifølge enoweb.co.uk er det eneste, Eno har haft at gøre med indspilningerne af den kommende plade, at han for gammelt venskabs skyld har besøgt de fire eks-bandkollegaer for at høre, hvordan arbejdet skred fremad.

Vi beklager vores blåøjede videreformidling af en historie, der ikke var en historie. Men nu må I ha’ mig undskyldt, for jeg har en aftale med nogle andre om at mødes i kantinen.

Leave a Reply