Nyheder

Hefty Records fejrer fødselsdag med udgivelser

Det elektroniske Chicago-selskab Hefty Records kan i år fejre tiårs-jubilæum.

Og fejringen sker med maner – selskabet udgiver flere fyldige kompilationer. D. 4. april udkommer dobbelt-cd’en Hefty 10 Digest, hvor den ene cd vil være en hit-parade af numre med Hefty-kunstnere som Slicker, Telefon Tel Aviv, Euphone og Savath + Savalas. På den anden cd mixer Prefuse 73 en lang række gamle og nye numre fra en række Hefty-artister – der i blandt også nye remixes fra El-P og Scott Herrens eget band Savath + Savalas.

Tre uger efter kommer endnu to kompilationer med titlen History Is Bunk: Collaborations, Reinterpretations and New Compositions. Der finder man ny musik fra Slicker og L’Altra, et Ryuichi Sakamota remix af Telefon Tel Avivs nummer Sound in a Dark Room og et Jan Jelinek-remix af Samadhas Anonyme.

Leave a Reply