Nyheder

Nyt album på vej fra Pearl Jam

Det snart aldrende band Pearl Jam er klar med en opfølger til albummet Riot Act fra 2002.

Det nye album har endnu ikke fået en titel, men førstesinglen bliver nummeret World Wide Suicide, og det rammer radiostationerne i USA d. 13. marts.

Sidste år udtalte Eddie Vedder sig om det kommende album med følgende sætninger: “It’s been a difficult record and it’s like sometimes the harder something is, then the more valuable it becomes. It’s easily the best stuff we’ve done but also some of the hardest stuff. It’s very aggressive, because again, it’s kind of a product of what it’s like to be an American these days. It’s pretty aggressive, especially when you turn it loud.”

Selvom Vedders ord således lover godt, så er der nok næppe tvivl om, at Pearl Jam allerede har haft sin storhedstid.

Leave a Reply