Nyheder

Emily Haines udgiver soloplade

Der er næsten gået halvanden måned, siden vi sidst havde en Broken Social Scene-relateret nyhed. Og når man tænker på, hvor mange medlemmer der i det band, er det vel også ved at være på tide at grave en historie frem. Så det gør vi så:

Emily Haines, der er forsanger i Metric og som bl.a. lagde stemme til publikumsfavoritten “Anthems for a Seventeen-Year-Old Girl” fra Broken Social Scenes gennembrudsplade You Forgot It in People, udgiver til september sin solodebut. Den får titlen Knives Don’t Have Your Back og er blevet til i løbet af de seneste fire år.

Ikke overraskende er der gæsteoptrædener fra såvel medlemmer af Stars som venner fra Broken Social Scene. Derudover medvirker også Scott Minor, der til hverdag hører til i Sparklehorse.

Tracklisten er som følger:

1. Our Hell
2. The Lottery
3. Doctor Blind
4. Nothing & Nowhere
5. Crowd Surf Off a Cliff
6. The Maid Needs A Maid
7. Mostly Waving
8. City of Night
9. Reading in Bed
10. Detective Daughter
11. Winning
12. The Last Page

Leave a Reply