Nyheder

Hobby Industries udgiver Architecture in Helsinki på vinyl

Australske Architecture in Helsinki har med deres to plader Fingers Crossed og In Case We Die henrykket mange. Men for vinyl-elskere har det ikke kunnet lade sig gøre at erhverve den mildest talt spraglede, gennemenergiske twee-pop m.m.m. på yndlingsformatet.

Men det gør det danske selskab Hobby Industries nu noget ved. Label-boss Thomas Knak har nemlig startet en serie under navnet Other Media, der skal rumme udgivelser af musik, billeder og tekst i et andet format end det oprindelige. I dette tilfælde er det så altså cd-udgivelser, der bliver til vinyl.

Ud over Architecture in Helsinkis debutplade Fingers Crossed kommer Other Media-serien i første omgang til at inkludere vinyludgaver af Team LG: The Way We Do It og ungarske Tigrics’ album Compact Disco.

Serien starter til august, og pladerne udkommer i max. 500 eksempler, fortæller Thomas Knak til Undertoner. Han lover, at pladerne får covers, der er anderledes end på de oprindelige cd-udgaver.

Leave a Reply