Nyheder

Tortoise fremfører klassisk album live

Mens medlemmerne i Tortoise arbejder på et kommende studie-album, som skal udkomme til næste år, har de alligevel tid til at spille enkelte koncerter.

Som en del af All Tomorrow’s Parties’ Don’t Look Back-serie, hvor bands spiller et helt album fra start til slut, fremfører Tortoise Millions Now Living Will Never Die fra 1996.

Albummet indeholder numre, som stort set ikke er blevet spillet live gennem de sidste ti år, hvilket skyldes, at guitaristen David Pajo dengang var en del af bandet, og den særlige guitar på mange af albummets numre var hans værk. Uden ham har bandet derfor haft svært ved at fremføre numre fra Millions Now Living Will Never Die.

Men d. 25 juli giver Tortoise fremførelsen et forsøg. I All Tomorrow’s Parties’ Don’t Look Back-serie spiller blandt andet også Low deres Things We Lost In The Fire og Teenage Fanclub deres album Bandwagonesque.

ATP’s Don’t Look Back

Leave a Reply