Nyheder

Giardini di Mirò genudgiver sjældne ep’er

9. juni udgiver de italienske postrockere i Giardini di Mirò for første gang i tre år nyt materiale. Eller rettere genudgiver de nyt materiale, som indtil nu har været svært at få fat på. Sidste år udgav italienerne nemlig to 12″-ep’er med titlerne North Atlantic Treaty of Love part 1 og … part 2, men de udkom kun i 555 eksemplarer hver.

De i alt otte numre har Giardini di Mirò nu samlet på én plade, som de med stor opfindsomhed har valgt at døbe North Atlantic Treaty of Love. De fire af numrene er nye numre fra bandet (heriblandt “Blood Red Bird”, som egentlig er et (Smog)-cover), mens de fire øvrige er remixversioner.

Og det er ikke hvem som helst, der har remixet: Anticon-hiphopperen Alias, berlinske Apparat, The Boats (forklædt som The Sea) og ingen ringere end Hood. Tracklisten ser således ud:

1. Othello
2. Little Cesar
3. Blood Red Bird
4. The Perfect Trick
5. Given Ground (Alias Remix)
6. One Again a Fond Farewell (Apparat Remix)
7. The Swimming Season (Hood Remix)
8. Last Act in Baires (The Sea Remix)

Leave a Reply