Nyheder

Kid606 lader kønne piger holde raves

Amerikansk-venezuelanske Kid606 har flintret rundt mellem alle mulige forskellige genrer inden for den elektroniske musik uden nogen sinde at falde til ro. Første gang han for alvor gjorde opmærksom på sig selv, var med det totalt illegale Niggers With Attitude-remix ‘Straight Outta Compton‘, og siden da har han leveret alt fra drømmende ambient over minimalistisk glitch til mere end almindeligt energisk techno med dancehall-inspiration.

Som livekunstner har Kid606 mere eller mindre altid befundet sig i det über-energiske hjørne. Og det er lige netop hér, han opholder sig på sit nye album Pretty Girls Make Raves. Lyden af de pæne tøsers fester er ikke overraskende danseorienteret, mens teksterne ifølge Kid606 selv skulle være beslægtede med dem, som bands som Black Flag og Ministry holder sig. Aha.

Det er ikke lige til at høre på hans Myspace-side, hvor man kan høre nummeret “Boomin'” fra Pretty Girls Make Raves. Hele albummet forløber således:

1. Let It Rock
2. Chickenfight
3. Boomin’
4. Meet Me at the Bottom
5. Comeuppance
6. T.Y.T.R.
7. Getdownlow
8. Oakland Highsiding

Leave a Reply