Nyheder

Yo La Tengo på filmfestival i Cannes

Den amerikanske trio Yo La Tengo er indirekte med på filmfestivalen i Cannes, fordi bandet har lavet musik til filmen Shortbus.

Shortbus handler om en gruppe newyorkeres desperate jagt på kærlighed og sex, og filmen er instrueret af John Cameron, der også stod bag filmen Hedwig and the Angry Inch. Denne film får senere i år den dokumentariske lillesøster Follow My Voice: With the Music of Hedwig, hvor Yo La Tengo sammen med blandt andet Frank Black, Tim DeLaughter (fra The Polyphonic Spree) og Yoko Ono spiller sig selv.

Det er ikke første gang, Yo La Tengo laver filmmusik. I filmen I Shot Andy Warhol optræder trioen som Velvet Underground – hvilket slet ikke er så fremmed en tanke, da Yo La Tengos musik ofte sammenlignes netop med Velvet Undergrounds.

Yo La Tengo udgiver d. 4. september albummet I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass, og man kan allerede nu smuglytte til nummeret “Beanbag Chair”.

Leave a Reply