Nyheder

Dansk singer/songwriter allierer sig med Yo La Tengo-producer

Et par år efter udgivelsen af det overvejende positivt modtagne debutalbum This Chaos Called Love er den danske sangskriver Mads Mouritz klar med sit andet album.

Siden debutpladen har Mouritz fået et fast band omkring sig bestående af musikere fra bl.a. I Got You on Tape og Lucie Baines. De kalder sig The Bleeding Hearts, og derfor hedder den nye plade … fanfare: Mouritz and the Bleeding Hearts.

Albummet co-produceres og mixes af Roger Moutenot, som har produceret noget nær alt, Yo La Tengo har udgivet fra og med 1993-udgivelsen Painful. Han er færdig med at mixe pladen i løbet af juli måned, og først derefter finder Mouritz en udgivelsesdato samt et pladeselskab.

Inden da – mere præcist: 23. juni kl. 22 – optræder Mouritz i Huset i Magstræde. Dels spiller Mouritz og bandet numre fra den nye plade, dels uropfører de dansksprogede sange, som Mouritz har skrevet sammen med den anmelderroste forfatterinde Lone Hørslev, der tidligere i år udgav romanen Fjerne galakser er kedelige.

Leave a Reply