Nyheder

Goodiepal forærer bagkatalog gratis væk

Kristian Vester alias Goodiepal alias Mainpal Inv. alias Gaeoudjiparl er en af de mest besynderlige skikkelser i dansk musik. Han har gennem de seneste 10 år udforsket alt fra Nintendo-musik til traditionalistiske folkesange – samt bygget sin egen mekaniske sangfugl.

Vester har gennem adskillige år været tæt knyttet til det mildt sagt anarkistiske engelske label V/Vm, der altid har været arge modstandere af de traditionelle ophavsrettigheder. V/Vm har aldrig set noget problem i at forære musik væk (eller i at hugge andres musik og smadre den til ukendelighed) – og det har selskabet fået Kristian Vester med på.

Derfor har han nu lagt en masse af sine numre på V/Vm-hjemmesiden til gratis download. Dels er der mulighed for at finde en række sjældne numre, og dels er der mulighed for at downloade et par fuldlængdeudgivelser fra Goodiepal – heriblandt den meget anmelderroste Narc Beacon fra 2001.

Leave a Reply