Nyheder

Hør ny Muse-plade i sin fulde længde

Der er gået mere end to år, siden Matthew Bellamy og resten af Muse udsendte albummet Absolution, der førte deres rockopera-stil endnu længere mod de megalomane tinder end nogen sinde før. Og to år er lang tid for Bellamy at skulle holde sig i ro.

Derfor er der ingen tvivl om, at det glæder den fokustiltrækkende frontmand, at trioen på næste mandag kan udsende albummet Black Holes and Revelations. Albummet er co-produceret af den travle Mew-producer Rich Costey, og bulletinerne fra England går på, at pladen er mere upbeat end forgængeren – og at den hist og her smager lidt af Franz Ferdinand.

Men hey – hvorfor lade den engelske musikpresse eller danske nyhedsskribenter fælde den slags domme og banke dem ind i dit hoved, når du selv kvit og frit kan beslutte dig for, hvad du mener? Hele Black Holes and Revelations er nemlig lagt ud på bandets MySpace-side, så interesserede kan høre hele herligheden.

Muse er på vej ud på en større Europa- og USA-turné – og mens Norge og Sverige får besøg, må Danmark undvære bandet.

Leave a Reply