Nyheder

Ny Murder-plade på vej


Foto: whitenoise

Jacob Bellens kender de fleste nok bedst som sanger i bandet I Got You on Tape. Men før I Got You on Tape var der Murder – et ikke radikalt anderledes lydende band, da særpræget i Bellens’ sangskrivning er let genkendeligt. Murder spiller dog på mørkere hjertestrenge, en kvalitet der hiver dem tættere ind hos lytteren, og som, for denne skribents vedkommende, gør dem mere spændende.

Sidste år udgav Murder den længe ventede debutplade One Year from Now It’s My Birthday, som fortjente større opmærksomhed, end tilfældet var. Så kom I Got You on Tape, og takket være et godt benarbejde hos Nikolaj Nørlunds Auditorium-selskab kastede det fin omtale af sig.

Og som man troede, at Murder var en saga blot, dukker de nu op påny. Murder spillede en lille showcase på Kul Kafeen i København i torsdags, hvor de præsenterede en håndfuld sange fra den kommende plade med titlen Stockholm Syndrome, som er sat til at udkomme den 10. oktober på Good Tape Records.

Hvis du bevæger dig ind på Murders MySpace-side, kan du høre smagsprøver på pladen.

Læs mere:
Anmeldelse af Murder: One Year from Now It’s My Birthday
Interview: Murder – musikken som terapi

Anmeldelse af I Got You on Tape: s.t.

Leave a Reply