Nyheder

Nyt album fra Susanna and the Magical Orchestra

Højdepunktet på List of Lights and Buoys, debutalbummet fra den norske duo Susanna and the Magical Orchestra, var en helt neddæmpet, krystalklar coverversion af Dolly Partons klassiske sang “Jolene”. Og et koncept, der virker, kan man lige så godt udbygge.

Noget kunne tyde på, at det har været tankegangen hos de to nordmænd, da de kastede sig ud i arbejdet med at lave et opfølgeralbum. Bulletinerne om duoens kommende album Melody Mountain beretter nemlig om et album bestående af lutter covernumre.

Pladeselskabet Rune Grammofon sparer på oplysningerne om albummet. Ergo er der ikke nogen trackliste, men vi kan dog fortælle, at Susanna and the Magical Orchestra fortolker Prince, AC/DC, Scott Walker, Leonard Cohen og Joy Division.

Sidstnævnte gruppe leverer den legendariske sang “Love Will Tear Us Apart”. Og den coverversion kan man høre allerede nu på duoens MySpace-side. Og det skal ikke være nogen hemmelighed, at der er tale om en ret så omarbejdet udgave.

Leave a Reply