Nyheder

Nyt Mars Volta-album til august

I denne Roskilde-tid er det på sin plads for en stund at vende blikket mod ét af de meget få bands, der aflyste deres Roskilde-optræden sidste år, nemlig Mars Volta. Amerikanerne har nemlig en ny plade under opsejling.

Titlen er Amputechture, og opfølgeren til den ikke ligefrem nedbarberede Frances the Mute udkommer d. 15. august. Bandets guitarist Omar Rodriguez-Lopez har produceret pladen, der er mixet af Rich Costey, som vel herhjemme er mest kendt for at have produceret Mews Frengers.

Red Hot Chili Peppers-guitaristen John Frusciante har været med bandet i studiet, men der er intet nyt om, hvor mange af de otte numre han spiller med på. Under alle omstændigheder er de flersprogede sangtitler som følger:

1. Vicarious Atonement
2. Tetra Grammaton
3. Vermicide
4. Meccamputechture
5. Asilos Magdalena
6. Viscera Eyes
7. Day of the Baphomets
8. El ciervo vulnerado

Leave a Reply