Nyheder

Broken Social Scene går hver til sit

Denne her historie har ligget og ulmet i et par uger efterhånden uden hverken at rydde forsider eller at blive afkræftet.

Sidstnævnte tyder på, at der er noget om snakken: Broken Social Scene er snart så broken, at vi ikke skal regne med at høre mere fra gruppen foreløbig.

I et interview med Billboard.com sagde frontmanden Kevin Drew for en halv måneds tid siden, at bandet var holdt op med at lave andet sammen end at øve inden koncerter. Han pointerede, at det var ved at være på tide at holde pause, “for ellers ville vi begynde at tage tingene for givet.”

Noget af det sidste, vi får at høre fra kollektivets mange, mange hænder, er et bidrag til et Stars-remixalbum. Den plade har været på vej i et års tid, men skulle være ude i løbet af det kommende efterår.

Leave a Reply