Nyheder

Ikke mere Sleater-Kinney

Hvis genrebetegnelsen “hidsig damerock” nogen sinde har givet mening, har det med stor sandsynlighed været i forbindelse med et album fra trioen Sleater-Kinney.

Carrie Brownstein, Corin Tucker og Janet Weiss har de seneste 11 år udgivet syv fuldlængdeplader af gennemgående høj kvalitet såsom Call the Doctor, All Hands on the Bad One og senest den Dave Fridmann-producerede The Woods i 2005.

Men når de tre damer er færdig med at turnere i hjemlandet USA midt i august, er det slut med Sleater-Kinney. I sidste uge kunne trioens hjemmeside nemlig oplyse, at bandet er på vej til at holde pause på ubestemt tid. Der er ingen yderligere uddybninger af årsagen. Til gengæld understreger bandet, at der ikke er nogen som helst planer om flere turnéer eller indspilninger.

Leave a Reply