Nyheder

Squarepusher siger hej til alt i oktober

En af veteranerne hos det velestimerede engelske label Warp har et nyt album parat til os. 16. oktober slipper Tom Jenkinson alias Squarepusher nemlig Hello Everything, der er hans syvende fuldlængdealbum.

Sidst Squarepusher udgav ny musik, var i marts 2004 med albummet Ultravisitor (hvis coverfoto antydede, at Jenkinson var Kasper Eistrups ukendte bror), og det er første gang i hans karriere, at han har været stille så længe.

Indtil videre er der ingen offentliggjorte detaljer omkring albummets længde eller trackliste. Dog er det helt sikkert, at et af numrene hedder “Modern Bass Guitar” – dét kan nemlig høres, hvis du besøger forsiden hos Warp.

Ud fra dét at dømme er der ikke så meget nyt under solen hos Squarepusher: lynhurtig jungle med hældning mod det let fjollede. Imidlertid siger rygterne i den globale sladderdatabase, som går under navnet internettet, at resten af albummet er langt mere neddæmpet og har mere fokus på melodier end de tidligere Squarepusher-plader.

Og hvis I vil have flere (og endnu mere udokumenterede) rygter, skulle titlen på pladens afslutningsnummer, “Goodbye Everything”, hentyde til, at dette er Jenkinsons uigenkaldeligt sidste electronica-plade. Ja-ja, lad os nu se.

Leave a Reply