Nyheder

Trackliste og ny mp3 fra Yo La Tengo-album

Som vi kunne fortælle for et par måneder siden, er der et nyt Yo La Tengo-album på vej – med den kortfattede titel I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass. Og nu har Ira Kaplan, Georgia Hubley og James McNew mere nyt til os.

Albummets 15 numre ender med at blive til intet mindre end 77 minutters musik, og skal man tro forsanger Ira Kaplans udtalelser i et nyligt Rolling Stone-interview, bliver … Beat Your Ass-pladen en mere spraglet affære end de seneste Yo La Tengo-plader.

Kaplan fortæller, at bandet denne gang forsøger sig med strygerarrangementer – og så kommer pladen ellers godt rundt omkring. Variationen kan allerede nu anes i de to mp3’er, Yo La Tengo har lagt ud til os. Førstesinglen ‘Beanbag Chair’ lyder temmelig meget som numrene på det stilfærdige 2003-album Summer Sun, mens ‘Pass the Hatchet, I Think I’m Goodkind’, der blev lagt ud så sent som i går, er en næsten 11 minutter lang opvisning i støjende guitarrock.

Tracklisten til I Am Not Afraid of You and I Will Beat Your Ass ser således ud:

1. Pass the Hatchet, I Think I’m Goodkind
2. Beanbag Chair
3. I Feel Like Going Home
4. Mr. Tough
5. Black Flowers
6. The Race Is On Again
7. The Room Got Heavy
8. Sometimes I Don’t Get You
9. Daphnia
10. I Should Have Known Better
11. Watch Out for Me Ronnie
12. The Weakest Part
13. Song for Mahila
14. Point and Shoot
15. The Story of Yo La Tango

… og nej, der er ikke nogen slåfejl i den sidste titel.

Leave a Reply