Nyheder

Dukkeføreren Beck offentliggør titel på nyt album

På fredag gæster den musikalske ener, Beck, Tivolis koncertsal og med sig har han en håndfuld nye sange fra det album, som han netop har navngivet.

The Information er ifølge NME klar til udgivelse d. 2. oktober, og det er endnu engang Nigel Godrich, der har drejet knapperne på albummet. The Information er dog ikke lige så afdæmpet som Mutations og Sea Change, hvis tilblivelse Godrich og Beck tidligere har samarbejdet om.

Videoen fra det glimrende nye nummer “We dance alone” kan i øvrigt nu ses på Becks officielle hjemmeside, og her afsløres en mere hiphop-inspireret stil tilsat dansabel melankoli.

Ifølge anmeldelser fra Becks foreløbige koncertoptrædener tyder det på, at det danske publikum godt kan indstille sig på en solid omgang dukketeater. Amerikaneren har nemlig haft en dukkefører med rundt, der optræder i baggrunden under hele koncerten. Så er der jo også noget for de helt små.

Beck spiller i øvrigt også på årets bi-befængte Skanderborg Festival.

Leave a Reply