Nyheder

Endeligt nyt fra Ryan Adams

Det er efterhånden blevet lige så sikkert som dopingskandaler i Tour de France.

Der er tre nye udgivelser på vej fra Ryan Adams, der altså fortsætter sin maniske produktivitet, som desværre har udvandet sangskriverens kvalitetssans.

Den tidligere Whiskeytown-frontmand har siden solo-debuten i 2000 udgivet hele otte albums, og nummer ni i rækken bliver Blackhole, der næsten er en enmandspræstation af Adams. Kun trommestikkerne låner alt.country-rockeren ud, og det har resulteret i et album, som ifølge sangeren selv byder på “lots of raw guitar and kinda sexy/damaged tunes.

Som om det ikke var nok, så udsender Adams også en Tolstojsk mammut; et dobbeltalbum, der får den højtravende titel War and Peace, og bliver ligeså varieret som navnet antyder. Punk, disco, støjrock og pop, tilsat stærkt personlige og udrensende tekster lyder som en stærkt fascinerende oplevelse, og her på redaktionen ser vi frem til en god gang katarsisboogie.

Den sidste udgivelse i rækken er endnu unavngiven, men hvis der ikke bliver copyright-vanskeligheder, så ender titlen i endnu højere luftlag end ovennævnte plade.
Ryan Adams håber nemlig på tilladelse til at kalde albummet Starwars, som også er titlen på en af de nye sange, og flere af numrene allerede blevet luftet ved tidligere liveoptrædener.

Leave a Reply