Nyheder

Lad os sammen skrive en sang til Broadcast

Måske er den engelske duo Broadcast kommet ind i en ond skriveblokering. Måske har de bare en forkærlighed for store kollektive indsatser. Eller også synes de bare, at det kunne være skægt at blive udfordret af tilfældighederne.

Under alle omstændigheder vil Trish Keenan og James Cargill gerne have din og min hjælp til at skrive en ny sang. En lidt mere uddybet forklaring leverer Keenan selv: “Bidrag til vores lad-os-skrive-en-sang-projekt. Vi vil gerne have dig til at sende os en sætning, en hvilken som helst sætning: en lille bid fra en reklame, en samtale, en brugsvejledning eller dine tanker, som de er lige nu.”

Keenan fortæller, at planen er at sætte de tilfældige stumper sammen helt vilkårligt og derefter sætte musik til. De folk, der bidrager, vil efterfølgende få en særlig udgave af den udgivelse, hvor nummeret ender med at figurere.

Indtil videre må vi dog nøjes med at se 14 dage frem i tiden – d. 21. august udsender Broadcast nemlig opsamlingspladen Future Crayon.

Leave a Reply