Nyheder

Nina Nastasia døber efterårsalbum

Tidligere på året kunne Undertoner varsle en udgivelse fra den fremragende sangerinde Nina Nastasia.

Nu har hun endeligt fundet et navn til det nye album, der bliver sangerindens første udgivelse på FatCat Records. On Leaving udkommer d. 11. september og byder på 12 nye numre, hvoraf “Why Don’t You Stay Home” allerede nu kan høres på Nastasias myspace-side.

Det er endnu engang Steve Albini, der har siddet i producerstolen akkurat som på de foregående tre albums fra sadcore-chanteusen. Den lovede efterårsturne ser dog ikke ud til at omfatte Europa endnu, men fingrene er krydsede her på redaktionen.

Trackliste:

1. Jim’s Room
2. Brad Haunts A Party
3. Our Day Trip
4. Counting Up Your Bones
5. Dumb I Am
6. Why Don’t You Stay Home
7. One Old Woman
8. Treehouse Song
9. Lee
10. Settling Song
11. Bird of Cuzco
12. If We Go To The West

Leave a Reply