Nyheder

Nyt Exploding Hearts-materiale

Igennem hele musikhistorien findes eksempler på bands og kunstnere, der lider ondskabsfulde skæbner inden de overhovedet er kommet i gang, og det fantastiske powerpop-band The Exploding Hearts hører bestemt hjemme på den sørgelige hylde.

Det unge amerikanske band nåede kun at udgive den mesterlige Guitar Romantic spækket med numre, der fornemt forenede uimodståelige melodier med punkens nerve og energi, inden et biluheld kostede ¾ af bandmedlemmerne livet.

Tre år efter såvel ulykken som udgivelsen har pladeselskabet Dirtnap Records valgt at genudgive debuten på vinyl, og samtidigt udsende albummet Shattered der opsamler demoer, singler og andet tidligere ikke-udgivet materiale, ligesom den også vil indeholde filmoptagelser fra en koncert afholdt tre dage inden den tragiske ulykke.

Den eneste overlevende fra The Exploding Hearts var guitaristen Terry Six, der siden hen har fundet nye græsgange med The Nice Boys, og det har resulteret i et selvbetitlet debutalbum, der udkommer d. 29. august på Birdman Records.

Tracklister til begge udgivelser kan ses her:

The Exploding Hearts: Shattered:

1. (You Left Me) Shattered
2. We Don’t Have to Worry Anymore
3. So Bored
4. Busy Signals (unreleased version)
5. (Making) Teenage Faces
6. Shadow
7. Sniffin’ Glue
8. Walking out on Love
9. Still Crazy (alternate version)
10. Modern Kicks (alternate version)
11. Busy Signals
12. I’m a Pretender (alternate mix)
13. Throwaway Style (alternate mix)
14. Black and Blue (alternate mix)
15. Thorns in Roses (alternate mix)
16. (You Left Me) Shattered (alternate version)

The Nice Boys: s.t.

1. Teenage Nights
2. Johnny Guitar
3. Only in Dreams
4. Avenue 29
5. Dugong Along
6. Ain’t That Beat
7. Another Girl
8. All Our Good Times
9. Southern Streets
10. Cheryl Anne (Carry On)

Leave a Reply