Nyheder

Nyt på vej fra The Album Leaf

Enmandshæren The Album Leaf i form af Jimmy Lavelle udsender d. 12. september albummet Into the Blue Again.

Dette bliver amerikanerens anden udgivelse for Sub Pop, og derved indeholder The Album Leaf-diskografien nu fire langspillere.

Jimmy Lavelle har ligesom med 2004-pladen In a Safe Place benyttet den islandske producer Birgir Jon Birgisson, men denne gang loves der en mere optimistisk og håbefuld tone, hvilket måske kan være tiltrængt i efterårssæsonen. In a Safe Place-nummeret “Eastern Glow” ramte i øvrigt et bredere publikum, da sangen medvirkede i Beverly Hills 90210-aftageren The O.C., der efterhånden har vist sig at være en regulær karrierebreaker for den amerikanske alternative scene.

The Album Leaf har allerede testet nye sange ved en mindre tour i Californien og har desuden langt en nærved-håndfuld sange ud på myspace.

Leave a Reply