Nyheder

Afghan Whigs gendannes

Afghan Whigs er tilbage. Det blev annonceret i fredags på theafghanwhigs.com.

Bandet valgte ellers at opgive deres foretagende i 2001 med den begrundelse, at den geografiske afstand mellem bandmedlemmerne var for stor. Sideløbende dannede Greg Dulli bandet Twilight Singers som et andet afløb for sine kreative kræfter, hvilket har resulteret i fire plader, senest Powder Burns som udkom tidligere i år.

Om medlemmerne i Afghan Whigs påny er flyttet tilstrækkeligt tæt på hinanden, eller om Greg Dulli ligger inde med tilpas stærkt materiale, der tåler af følge efter fremragende plader som Gentlemen, Black Love og 1965, vides endnu ikke. Sagen er dog, at Afghan Whigs mødes om to uger for at øve på nyt materiale. Det skal bruges til en Afghan Whigs-opsamling, som får den sigende titel Unbreakable, og som udgives på Rhino Records tidligt inde i 2007.

Hvorvidt fremtiden byder på en ny fuldlængde fra Afghan Whigs er endnu for tidligt at sige, men lad os da krydse fingrene. I mellemtiden er Twilight Singers i fuldt virke med koncerter oven på Powder Burns (de besøgte bl.a. København i august).

Læs Undertoners anmeldelser af:
Twilight Singers: Powder Burns
Greg Dulli: Amber Headlights

Leave a Reply