Nyheder

Dangermouse og Sparklehorse laver album

Koncertaktuelle Sparklehorse vil nu lave et helt album sammen med produceren Dangermouse.

De to mødtes, da Dangermouse gav en hånd med på det seneste Sparklehorse-album Dreamt For Light Years In The Belly Of The Mountain. Og nu vil de gøre samarbejdet mere formelt og udgive et helt album med materiale, som primært er outtakes fra Sparklehorse-albummet.

Meget opfindsomt har de to herrer kaldt deres fælles projekt for Dangerhorse, og musen og hesten begynder for alvor på albummet om et par måneder

Mr. Sparklehorse aka Mark Linkous har udtalt til BBC Six music: “œ(Dangermouse can) just grab bits and pieces of different songs and just flip them over backwards and put them into other songs. I like to call him the Jimi Hendrix of the laptop.”

Det bliver spændende at se, hvad de to kan få ud af hinanden. Indtil da kan vi glæde os til, at Sparklehorse giver koncert på Vega d. 3. november.

Leave a Reply