Nyheder

Luke Haines-album på vej

Helvedes ironisk og samfundsrevsende – to beskrivelser der passer godt på britten Luke Haines. Han har nu et nyt album på vej.

Luke Haines’ næste album har fået titlen Off My Rocker At The Art School Bop, og det udkommer 16. oktober på selskabet Degenerate Music – et selskab lavet til lejligheden og hvis navn hentyder til den musik, som de tyske nazister fandt skadelig for folket.

Hvis man ikke kan vente til oktober, så kan man investere i Servants-albummet Reserved, som blev udgivet i marts på Cherry Red. Albummet er en opsamling af Servants’ singler fra 1986-89 og inkluderer desuden bandets John Peel session. I coveret fortæller Luke Haines om alle numrene og om sin tid som medlem af bandet.

Læs anmeldelsen af Luke Haines’ album The Oliver Twist Manifesto

Besøg Luke Haines’ hjemmeside

Leave a Reply