Nyheder

Ny digital ep fra Cat Power

Chan Marshall aka. Cat Power har udgivet en digital ep, som kun findes som download hos iTunes.

Stig derfor ombord på internettet og køb (eller stjæl) den nye udgivelse fra Cat Power. Ep’en indeholder fire numre: En akustisk version af “Love And Communication” fra Cat Powers ikke-greatest hits-album The Greatest og tre coverversioner af numrene “œHouse Of The Rising Sun”, “œWild Is The Wind” og “œWho Knows Where The Time Goes.”

Den opmærksomme Cat Power-fan vil måske bemærke, at nummeret “Wild Is The Wind” allerede findes på Cat Powers album The Covers Record, men versionen på ep’en er en nyindspilning.

Chan Marshall har desuden lagt stemme til Ensembles single Disown, Delete, som er udkommet på pladeselskabet Fat Cat Records. Efter den kombination af Cat Power og Fat Cat Records er jeg begyndt at betragte billeder af Chan Marshall på en lidt anden måde”¦

Leave a Reply