Nyheder

Nyt Deerhoof-album til januar

Siden 1997 har amerikansk-japanske Deerhoof strøet om sig med otte fuldlængdeplader, og produktiviteten er bestemt ikke gået i stå. D. 23. januar er plade nr. ni nemlig klar, blot 15 måneder efter det forrige album, The Runners Four.

Siden det album er Deerhoof gået fra kvartet-status til at blive en trio, idet guitaristen Chris Cohen har valgt at koncentrere sig om sit band, The Curtains. Men hans afsked har altså ikke standset bandet.

Trioens nye album får titlen Friend Opportunity, og hvor end vi gerne ville, kan vi ikke byde på nogen smagsprøver. Til gengæld er dette tracklisten:

1. The Perfect Me
2. +81
3. Believe E.S.P.
4. The Galaxist
5. Choco Fight
6. Whither the Invisible Birds?
7. Cast Off Crown
8. Kidz Are So Small
9. Matchbook Seeks Maniac
10. Look Away

Leave a Reply