Nyheder

The Unicorns' Alden Penner laver soundtrack

Alden Penner – engang medlem af det nu opløste band The Unicorns – er godt i gang med at lave sin egen musik.

Det var ikke længe, The Unicorns nåede at eksistere. Men bandet fik alligevel lavet det fantastiske album Who Will Cut Our Hair When We’re Gone?. Nogle af medlemmerne fortsatte den musikalske detour i Islands, mens Alden Penner holdt lavere profil.

Men nu er Alden Penner ved at komme frem fra sit skjul. Han har lavet musikken til filmen The Hamster Cage instrueret af canadiske Larry Kent, som kunne ses på årets Natfilmfestival. Musikken udkommer senere som soundtrack, men man kan lige nu prøvesmage et par numre på filmens hjemmeside. Alden Penner har blandt andet fået vokal-hjælp fra Richard Reed Parry fra Arcade Fire og Belle Orchestre.

Der er optagelser af Alden Penners live-optrædener i det hemmelige Unicorns-forum, hvor man også kan finde Unicorns- og Islands-livesæts. Ellers kan Alden Penner besøges på Myspace

Læs anmeldelsen af Islands’ Return To The Sea

Leave a Reply