Nyheder

Thomas & Knak på støtten

Erwin Thomas og Thomas Knak er blandt de danske musikere som Statens Kunstfond i går gav en pæn pose penge til 2-årige kulturudvekslingsprojekter imellem danske kunstnere og kunstnere og institutioner i New York. Også de übertrendy newyorkere i Gang Gang Dance får glæde af de danske støttekroner.

Sanger- og sangskriver Erwin Thomas har fået 20.000 kroner til Projekt Anti Folk, der er et samarbejde med Lach – manden der står fadder til selve “anti folk”-bevægelsen med rødder i Greenwich Village i New York.

Electronica-musikeren Thomas Knak (alias Opiate) har sammen med den klassiske percussionist Mathias Reumert fået 100.000 kroner til projektet The Chimes. De to danskere skal samarbejde med to amerikanske komponister om et projekt, der gerne skal munde ud i en “symbiose af akustisk og elektronisk computer-baseret performance, med elementer af teater, video, historiefortælling og eftertænksom musik.”

Gang Gang Dance medvirker i Tribunale, der er en kabaret bestående af 1/3 billedkunstudstilling, 1/3 performance og 1/3 work-shops, så kom ikke her og sig, at kultur-Brian kun åbner kassen for fodboldkampe og dopingbekæmpelse.

Se hele listen over modtagere her, og læs mere om de enkelte projekter her.

Leave a Reply