Nyheder

Album på vej fra eks-Múm'er

I begyndelsen af 2006 forlod Kristín Anna Valtýsdöttir det islandske band Múm. Nu forklarer hun hvorfor, hun forlod bandet, og hvad hun har gang i af musikalske projekter.

Efter hun forlod Múm, flyttede Kristín Anna Valtýsdöttir til New York. I juni lavede hun sammen med trompetisten Eiríkur Orri fra Múm musik til et moderne dansestykke – musik, som de er i gang med at indspille i øjeblikket.

I januar, april og oktober optog hun sammen med Avey Tare fra Animal Collective en række numre, som de skrev sammen i Paris sidste sommer. De håber på at få udgivet optagelserne en gang næste år – med al sandsynlighed på Fat Cat Records.

Da Kristín Anna Valtýsdöttir forlod Múm, skrev hun et brev om beslutningen – det brev kan du læse her (PDF-advarsel)

Leave a Reply