Nyheder

Baby Woodrose-sideprojekt på vej med plade

Dragontears er navnet på Baby Woodrose-hovedmands nye sideprojekt, som udsender en plade til februar.

En uge. Mere skulle der ikke til for medlemmerne i Dragontears at skrive og indspille numrene til pladen 2000 Micrograms From Home, som udkommer den 19. februar i det nye år.

Bag det Dungeons & Dragons-lydende projektnavn gemmer sig Lorenzo Woodrose – sanger, guitarist og primær kreativ kraft i Danmarks mest populære syrerockband, Baby Woodrose.
Sammen med et hold af musikalsk ligesindede fra bl.a. On Trial og netop Baby Woodrose har han skabt, hvad der tager prisen som det mest udsyrede, pladeselskabet Bad Afro nogen sinde har udgivet, fortæller Lars Krogh fra selskabet.

Bad Afros beskrivelse af pladen peger så sandelig også i den retning. Ifølge et presseskriv skulle materialet på 2000 Micrograms From Home spænde over “apokalyptisk acid folk, kosmisk kærlighed i den dansksprogede “Hobittens drøm” til 16 minutters hypnotiserende hærg i sangen “Doors to
Prescription”.”

“Men hvor dopet det end lyder, kan Lorenzo Woodrose ikke skjule sit sangskrivertalent, og den blanding gør det til en spændende plade for Bad Afro,” fortæller Lars Krogh, som ellers er en smule tilbageholdende med informationer om det hemmelige projekt.

“Der findes ingen bandbilleder, de kommer aldrig til at spille live, og der er ingen hjemmeside,” fortæller han.
Mens vi venter på musikken, kan Undertoner servere sangtitlerne til det 40 minutter lange udspil.

2000 Micrograms From Home
1. Microdot
2. Borderline
3. Hobbittens drøm
4. Doubtstains
5. The Doors of Prescription
6. Heliodrone

Leave a Reply