Nyheder

Mark Lanegan i nyt samarbejds-projekt

Efter samarbejdet med Isobel Campbell har den mørke stemme i Mark Lanegan engageret sig i endnu et projekt.

Denne gang har Mark Lanegan arbejdet sammen med britiske The Soulsavers. Hans røst præger otte af de tolv numre, som findes på The Soulsavers kommende album It’s Not How Far You Fall, It’s The Way You Land. Stilen er tilbagelænet hip-hop med strejf af rock og gospel. Gad vide om Lanegan kan rappe.

Albummet har også en gæsteoptræden fra Jimi Goodwin og Will Oldham, og når man husker, at mr. Sophia alias Robin Proper Sheppard tidligere har lagt stemme til The Soulsavers’ musik, anes et mønster. De to medlemmer Rich Machin og Ian Glover har vist en svaghed for mørke vokaler.

It’s Not How Far You Fall, It’s The Way You Land blev indspillet i 2005 og starten af 2006, og albummet udkommer i januar 2007 på V2 Records.

Der er smagsprøver på The Soulsavers’ musik på deres hjemmeside og deres Myspace-side.

Leave a Reply