Nyheder

Nyt The Fall-album til vinter

Hvis vi nu forestillede os, at vi afholdt verdensmesterskaber for verdens mest excentriske rockmusikere, er der en ret god sandsynlighed for, at Mark E. Smith ville få en topplacering. Siden slutningen af 70’erne har han slidt mindst 20 bandkollegaer op, mens han har opført sig besynderligt i de fleste kroge af verden.

I løbet af den kommende vinter udsender The Fall så sit 26. studiealbum med titlen Reformation. Der er endnu intet nyt om tracklisten, hverken mht. titler eller længde, men noget tyder på, at alt er ved det gamle i The Fall. Så sent som i sidste måned skiftede Mark E. Smith i hvert fald ud i The Falls livebesætning.

Vi ville mægtig gerne have leveret et link til nye The Fall-numre, men Smith og kumpanerne er ikke på Myspace. Og det er vel efterhånden et så stort særsyn, at det kunne være en selvstændig nyhed værdigt

Leave a Reply