Nyheder

Arctic Monkeys danser kun med københavnere

Briterne giver koncert i Danmark 8. marts

Undertoners anmelder kaldte dem fire uldne ’lads’ i sin begejstrede anmeldelse af deres succes-debut. Den 23. april udkommer deres andet album Favourite Worst Nightmare, og for at varme op tager bandet på en kort turné. Her kommer de bl.a. forbi Store Vega i København torsdag den 8. marts.

Dog er det bare surt for dig, hvis du er Arctic Monkey-fan og bor i Svendborg eller Slagelse. Eller for den sags skyld alle andre steder end København og Århus. Så gælder det om at få aktiveret vennerne i de ‘to danske hovedstæder’ eller selv holde fri for at tage på billet-udflugt.

Det er nemlig så usmart arrangeret, at billetterne til koncerten ikke kan købes via telefon eller internet, men kun direkte ved Vega i København og Gaffa Shop i Århus, hvor der dog kun bliver sat “œet stærkt begrænset antal billetter” til salg.

Billetterne sælges fra onsdag den 21. februar kl. 10:00 og er begrænset til 2 stk. pr. person.

Leave a Reply