Nyheder

Tied & Tickled Trio er klar med nyt album

Tysk electronica-trio slår igen med et sci-fi-album.

Efter tværformatsudgivelsen a.r.c., hvor der blev demonstreret en fornem kunnen af, hvad Undertoners anmelder kaldte en “særegen blanding af jazz og postrock” er tyske Tied & Tickled Trio endelig klar med et nyt fuldlængde album. Aelita er på gaden den 1. juni og består af 8 numre, der blandt andet henviser til beatforfatteren William S. Burroughs, den russiske avantgarde samt den for tiden allestedsnærværende Truman Capote.

Det er igen det tyske electronica-flagskib Morr Music, som står bag udgivelsen, og beskriver i pressemeddelelsen albummet som “a journey, visiting former visions, futurism, science and science fiction.
Selvom rejsen først begynder i juni kan vi dog på Undertoner allerede nu afsløre tracklistens musikalske lokaliteter:

1. Aelita 1
2. You Said Tomorrow Yesterday
3. Tamaghis
4. Aelita 2
5. A Rocket Debris Cloud Drifts
6. Chlebnikov
7. Other Voices Other Rooms
8. Aelita 3

Leave a Reply