Nyheder

Caribou spiller koncert i København

For en måneds tid siden kastede alskens anmeldere deres arme i vejret, da canadiske Dan Snaith alias Caribou udgav sit fjerde soloalbum.

Andorra forfiner hans i forvejen ret særegne blanding af psychpop og krautrock, og med tilføjelsen af tydelig vokal og stærkere melodier skriger flere af numrene på at blive nynnet, sunget eller skrålet, mens man hører dem.

Det bliver der rig lejlighed til d. 9. december, når Snaith tager sit liveband, som bl.a. inkluderer to trommeslagere, med til Loppen i København.

Caribou-koncerterne har ry for at være ganske heftige, så hvis der bliver godt fyldt op under Loppens loftbjælker, spår vi, at det vil være helt acceptabelt at tage den uldne sweater af undervejs – også selv om showet løber af stablen i julemåneden.

Leave a Reply