Nyheder

Eels kommer til København

Fornemt besøg af amerikanske lofi-rockere kræver fornemme omgivelser.

Når Eels lægger vejen forbi København d. 23. februar 2008 kommer koncerten til at foregå i de flottest tænkelige rammer.

De er nemlig sat til at spille deres blanding af lofi-pop og mere rendyrket rock i Det kongelige teater. Ifølge bandets hjemmeside drager de ud på en længere europæisk tour i begyndelsen af næste år, og her er Danmark heldigvis blevet inkluderet.

I januar udgiver amerikanerne desuden hele to opsamlingsalbums, nemlig best-of-udgivelsen Meet the Eels: Essential Eels Vol. 1 og en samling af sjældenheder på Eels Useless Trinkets: B-Sides, Soundtracks, Rarities and Unreleased 1996-2006. Dermed ser det ud til, at der er gode muligheder for både at høre hits og rariteter i de flotte teateromgivelser.

De sidste par gange bandet har gæstet Danmark er der blevet leveret lange og intense koncerter. Bandet har nemlig en tendens til at fortsætte med at spille en tilsyneladende endeløs række af ekstranumre, selv efter flertallet af publikum har forladt salen. Et godt råd er derfor at vente lidt med at gå i garderoben, når lyset tændes for at få mest mulig koncert for pengene. Det er endnu ikke oplyst hvornår billetterne bliver sat til salg.

Personligt glæder undertegnede sig til at se om bandets ubetingede frontmand Mark Everrett, bedre kendt som E, har beholdt sit Crazy Frog-look fra en række liveoptrædener i 2006, blandt andet i denne energiske udgave af “I Like Birds”:

Leave a Reply