Nyheder

Galaxie 500-frontmand giver ekstraordinær gratiskoncert på Nørrebro i aften

Ekstraordinær livekoncert med indierock-koryfæ på Apparatet i aften, lørdag d. 24/11.

Selvom københavnerne allerede i går havde chancen for at opleve Dean & Britta, da de spillede på Studenterhuset, så er der alligevel god grund til at hoppe på cyklen og tage til Apparatet på Nørrebro.

Her varsles nemlig en helt anden og unik oplevelse krydret med speciel guest-optrædener når den levende guitarlegende Dean Wareham og hustruen Britta Phillips indtager den lille, intime scene. Og det kommer såmend ikke til at koste noget som helst. Allerede nu kan det afsløres, at Nikolaj Nørlund er blandt de hjælpende musikalske hænder, men arrangørerne fra Pop Revo lover flere danske overraskelser.
Koncerten skulle desuden byde på solide godbidder fra de medvirkendes bagkatalog, og med det in mente er det svært at holde hænderne og luftguitaren i ro.

I slutningen af 1980erne begejstrede Dean Wareham og Galaxie 500 den alternative musikverden med deres skæve, drømmende indierock. Bandet nåede kun at udgive tre studie-albums, der i høj grad blev overset af samtiden, men de har siden hen nydt stor respekt og Galaxie 500 står i dag som et af de fundamentale bands i indierock-historien.

Efter opløsningen af gruppen fortsatte Wareham først i Luna og har siden 2003 udgivet albums sammen med sin kone Britta Phillips under navnet Dean & Britta. Tidligere i år udgav de Back Numbers, hvor de blandt andet får hjælp fra Spacemen 3-medlemmet Sonic Boom.

Koncerten starter kl. 20, og foregår på Apparatet, Nørrebrogade 184. Da det ikke er verdens største spillested, så gælder det nok om at komme i god tid.

Leave a Reply