Nyheder

Silver Jews advarer på nyt album

De legendariske slackere advarer naturen på deres nyeste udspil.

Amerikanske Silver Jews med den neurotiske poet, Dave Berman, i front har netop afsløret titlen på gruppens sjette studiealbum, og det kommer ganske advarende til at hedde Lookout Mountain, Lookout Sea. Hvad det er naturen skal passe på bliver vi forhåbentlig alle sammen klogere på når albummet udgives i april. Sidste gang vi hørte fra Berman og co. var på 2005s Tanglewood Numbers, en udgivelse der fik de ellers så sky amerikanere til at give koncert på Roskilde Festivalen 2006

Ligesom de foregående fem udgivelser er det det glimrende pladeselskab Drag City, der sender albummet ud. Ifølge Pitchfork skulle der også være en dokumentarfilm om Silver Jews på vej, men der foreligger endnu ikke de store oplysninger om hverken dokumentarprojektet eller en trackliste til det kommende album. For at råde lidt bod på de manglende informationer får I som bonus denne fine liveudgave af den helt igennem fantastiske “Random Rules”:

Leave a Reply