Nyheder

Tapes 'n Tapes: Ingen Freddie Mercury her

Amerikanske Tapes ‘n Tapes har færdigindspillet deres nye album, der udkommer til foråret.

Minneapolis-kvartetten bag den roste lofi-rock på debutalbummet The Loon, har nu en efterfølger lige på trapperne. Albummet er netop færdigindspillet i New York. Bandet har endnu ikke fastsat nogen titel eller trackliste, men den unavngivne toer udkommer til foråret på XL Recordings.

Det nye album er produceret af Dave Fridmann, der bl.a. er kendt for sit samarbejde med The Flaming Lips, Mogwai og Sparklehorse. I et interview med Twin Cities Pioneer Press udtaler guitarist Josh Grier, at bandet ikke har kunnet dy sig for at inkludere et par Friedmannske elemeter på det nye album. Men alligevel har kvartetten også sørget for ikke at overdrive det storladne, og albummet er ikke fyldt med orkestrale arrangementer. Eller sagt med Griers ord: “Der er ingen Freddie Mercury-arrangementer.” Det kan man jo så glædes eller fortvivles over helt efter eget temperament.
Indtil de nye toner fra bandet slippes løs, kan ventetiden fordrives med at høre lidt Queen eller med at læse om dengang Undertoner var på hyttetur med Tapes ´n Tapes.

Leave a Reply